TA BALKANIKA

Biljana Ribič s.p.

Moše Pijada 41, 2000 Maribor Tel:  + 386 590 33 339

Tel:  + 386   40  56 55 93

Fax: + 386 590 55  454 


 

 

Identifikacijska št.: SI 12992151

Tr.račun : I-BAN SI56 04105-0112979329

E-mail: balkanika@t-2.net

www.balkanika.si


 

PO GRČIJI, SRBIJI, ROMUNIJI, ČRNI GORI, MAKEDONIJI...

 

SPOŠTOVANI PLANINCI, UDELEŽENCI NAŠIH POTOVANJ, DRAGI PRIJATELJI!

 

Spet je tukaj oktober-mesec vina, druženja in veselja. To pa je tudi čas, da se ponovno srečamo tisti, ki smo se čez leto družili, tisti ki se še ne poznamo, ter tudi tisti, ki se zaradi časovnih stisk in obveznosti manj pogosto vidimo.

 

V soboto 18.10.2008 vas vabimo na srečanje ki ga za vas že drugič zapored organizira TA BALKANIKA. Pridružite se nam na sprehodu po vrhovih razposajenih gričev Kozjanskega in pešpoteh, skritih v zavetju vinskih goric Bizeljskega. Družili se bomo, klepetali, spominjali prijetnih poletnih trenutkov, pogledali slike… To bo priložnost tudi za predstavitev prihodnjih potovanj. Zavedamo se da je vaš čas dragocen, vaša prisotnost na srečanju pa nam pomeni veliko, zato predlagamo, da v svojem koledarju že danes označite dan 18.10., hkrati pa si želimo da se srečanja udeležite v čim večjem številu, zato s seboj pripeljite še prijatelje ali tiste, ki bi jih prihodnja potovanja morda zanimala.

PROGRAM SREČANJA:

Odhod posebnih avtobusov iz Ljubljane – Dolgi most predvidoma ob 07.00 uri, Celja- dvorana Kozorog ob 08.00 in Maribora – nova avtobusna postaja ob 08.00 uri. Vožnja v smeri Bizeljskega. V kraju Orešje, na posestvu Berkovičevih zapustimo avtobus in se po malici podamo na predvidoma 4 urni pohod. Naš prvi cilj je slabo uro hoje oddaljena Vlka Pečina na 525mnv. Nadaljujemo mimo Bizeljskega gradu, Makove kapele in »Božje noge« do Sv. Gore (521mnv). Po osvežitvi se bomo po asfaltni poti (predvidoma 2,5 km) podali še do cerkve Sv.Vida. Skozi vinograde se bomo najprej spustili do ene izmed številnih repnic v tem kraju in se osvežili. Povzpnemo se še na Kajsov vrh ter se spustimo v Staro vas, do gostilne Kocjan. Po večerji  sledi druženje, predstavitev  programov za drugo leto, poskrbeli pa bomo tudi za majhna presenečenja.

Vse, ki ste poleti pridno slikali, prosimo da skupaj s prijavnico pošljete še vaše fotografije (CD), da bo predstavitev zanimivejša. Tri najlepše fotografije bomo nagradili, za nagrade pa se potegujejo fotografije iz potovanj po:

Fruška Gora PD Mercator, Črna Gora-Lovčen PD ZZV Celje, Kreta-Grčija PD ZZV Celje, Srbija PD Pošte in Telekoma Celje, Romunija PD Loče in PD Preserje-Podpeč, Makedonija PD ZZV Celje in Črna Gora PZS.

 

CENA IZLETA: 35€

Cena vključuje:

- avtobusni prevoz na določeni relaciji,

- toplo malico na turistični kmetiji Berkovič;

- osvežitev v repnici;

- večerjo v gostišču Kocjan;

- pripravo in organizacijo srečanja.

 

Na spodnji prijavnici dopišite imena tistih, ki jih boste pripeljali s seboj ter obkrožite mesto vstopa na avtobus.

 

PREZIVITE LEP JESENSKI DAN V DRUŽBI PRIJETNIH LJUDI!. LE DOBRO VOLJO PRINESITE S SEBOJ IN PREPRIČANI SMO, DA BO ZARES LEP.

 

TA BALKANIKA

Tel:        05 90 33 339

E-mail:  balkanika@ t-2.net

 

 

Prijavljam:

Ime in priimek                                               Vstop – obkroži                                                                 Telefon

1.

Preserje – Ljubljana – Celje - Maribor

 

2.

Preserje – Ljubljana – Celje - Maribor

 

3

Preserje – Ljubljana – Celje - Maribor

 

4.

Preserje – Ljubljana – Celje - Maribor