Planinsko društvo Pošte in Telekoma Celje

Krekov trg 9, 3000 Celje

Spletna stran društva

VABIMO ČLANICE IN ČLANE DRUŠTVA NA PLANINSKI IZLET:

DATUM IZLETA:

VIŠINSKA RAZLIKA:

< 500 m

OPREMA:

Pohodne palice, primerna obutev in obleka ter pohodniška kondicija

DOKUMENTI:

Izkaznica Vrtovčev pohod, osebni dokument

MALICA IN PIJAČA:

Iz nahrbtnika, …ali kakšna postojanka ob poti!

-    To je že osmi pohod, katerega trasa poteka po obrobju severnega dela slovenskega Krasa. Ker je kraj dogajanja kar precej oddaljen, je zato tako zgodnji odhod. No, zgodnja ura nas nikakor ne moti! Torej krenimo v živahno in razburljivo Martino domačo Vipavsko! Organizator pohoda je planinsko društvo Ajdovščina.

-    Pričetek pohoda je ob 8.00 uri pri hrastu na Ustjah. Letos bo trasa obrnjena, torej začetek pohoda bo v Ustjah, nadaljujemo preko Uhanja, Tevč, Vrtovč, do Šmarij (kratek postanek), navzdol do Potoka, vzpon na 422m visoki Ostri Vrh, do Planine kjer bo ob pol enih slovesnost pred staro šolo. Po želji se lahko udeležite tudi maše ob 11.30 v cerkvi sv. Kancijana. Zaključimo tam, kjer smo začeli, pri hrastu na Ustjah.

PRISPEVEK UDELEŽENCA:

€ 15

PRIJAVA:

Na recepciji Telekoma do četrtka 13.11.2008 – tel. 03/428 3001

DATUM:

Celje, 30.10.2008

Prosimo, da ob prijavi sporočite svojo GSM številko in mesto vstopa!

Predsednik PD PT:

Ludvik Miklavc

OPOZORILO:

S prijavo na izlet udeleženec potrdi, da se zaveda z zahtevnostjo izleta ter izpolnjuje zdravstvene, fizične in tehnične pogoje za varno sodelovanje na izletu  in  ima urejeno članarino PZS za tekoče leto.

Udeleženec je dolžan upoštevati navodila in odločitve vodnika, sicer hodi na lastno odgovornost!

Lep planinski pozdrav in                 prijetno počutje med nami!